• Tapahtuma ei ole enää voimassa!
Kulttuuri
Näyttely
Tapahtuma
Hangon Elokuvajuhlat
Seaside Stories
Hanko
Aikuisille
Lapsille
Nuorille
Seniorille
Vapaa pääsy
På svenska
Suomeksi

Missä?

Hanko
Osoite: Vuorikatu, 10900 Hanko

Lippu?

Vapaa pääsy

Yhteys

Järjestäjä: Hangon elokuvajuhlat
Yhteyshenkilö: Tarja Nousiainen
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Runoilijat ja taitelijat

Hankolaisista runoilijoista mukana ovat Irmelin Sandman Lilius, Björn Österman ja Marko J. Niemi. Mukana on myös Leevi Lehdon runoja sekä vanhempaa tuotantoa Katri Valalta ja Edith Södergranilta. Runoikkunoiden runot on suunnattu aikuisille. Lapsia varten kirjaston musiikkihuoneen ikkunaan laitetaan esille ruotsin- ja suomenkielisiä otteita Irmelin Sandman Liliuksen kuvakirjasta Katten på stranden. Suomennokset ovat Kaija Pakkasen käsialaa.

Runoilijat ja taitelijat

Ikkunoissa on myös esillä Irmelin Sandman Liliuksen grafiikkaa ja Björn Östermanin tauluja. Tapahtuma on Hangon Elokuvajuhlien oheistapahtuma.

Runoilijoita: Irmelin Sandman Lilius, Björn Österman, Marko J. Niemi, Leevi Lehto, Katri Vala, Edith Södergran, Z. Topelius
Kuvataiteilijoita: Irmelin Sandman Lilius, Björn Österman, Pekka Vehviläinen, Riitta Luoma-aho, Kaj Ard, Jori Tapio Kalliola

Runoilijat ja taitelijat

Näyteikkunoita: Foto Art Deco, Petra's Sinikulma, Salon Mandy, Vaateliike Ceia, Ulla-Dress, Zaida, Happy Flower, Tian Kirja, Villa Hima, Annelin Ateljé & Galleria, Hangon kaupunginkirjasto, Bistro Allé (Bulevardi 11)

-->