BN Autohuolto nyt myös valtuutettu Škoda huoltokorjaamo

Tammisaaressa sijaitseva Oy BN Autohuolto Ab on vakiintunut huoltokorjaamo, joka merkkihuoltaa Volkswagen, Volkswagen hyötyautot, Seat ja Saab -ajoneuvoja. Lisäksi yritys tekee korjaustöitä ja peltikorjauksia. Nyt BN Autohuolto toimii myös valtuutettuna Škoda huoltokorjaamona. Yritys panostaa yhä enemmän digitaalisiin palveluihin, kuitenkin unohtamatta henkilökohtaista asiakaskontaktia.

BN Autohuolto saa valtuutettuna huoltokorjaamona käyttöönsä kaikki erikoistyökalut ja muut tarvittavat tekniset menetelmät. Autotekniikan kehittyessä myös henkilökunnalta edellytetään ajankohtaista osaamista. Maahantuojat järjestävät siksi säännöllisesti koulutustilaisuuksia kaikille valtuutetuille huoltopisteille.

- Asiakas voi luottaa siihen, että meillä on se osaaminen ja tekniikka, joka vaaditaan kaikkiin korjauksiin ja töihin. Teemme kaikki huoltotyöt valmistajan määritelmien mukaisesti, ja käytämme alkuperäisiä Škoda-varaosia, BN Autohuollon huoltopäällikkö Johnny Henriksson kertoo.

BN Autohuolto haluaa nyt lisätä digitaalisia palvelujaan. Yksi uusista palveluista on verkkokauppa, jossa myydään lisäosia ja varaosia.

- Se toimii niin, että asiakas tutustuu tuotteisiin verkkokaupassa ja tilaa ne. Tuotteet noudetaan täältä, ja maksetaan paikan päällä. Mitään maksuja ei suoriteta netin kautta. Samalla kun hakee ja maksaa tuotteensa, voi sopia mahdollisesta asennuksesta. Jos asiakas haluaa tuotteensa postitse kotiovelle, sekin järjestyy, Henriksson sanoo.

BN Autohuolto tekee yhteistyötä muiden alueen toimijoiden kanssa, ja nyt yritys on aloittanut yhteistyön myös Place2Go:n kanssa. Yhteistyön avulla pyritään lisäämään Horsbäck-alueen sekä kaikkien alueella toimivien yritysten ja palveluiden näkyvyyttä.

BN Autohuolto on käyttänyt Place2Go:ta tietokanavana markkinoidessaan uutta Škoda-huoltopalvelua. Place2Go on luonut markkinointimateriaalia sekä nettiin että paikallislehtiin.

Henkilökohtainen, ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu on asia, johon halutaan panostaa.

- Maailma muuttuu, ja paljon voidaan hoitaa tietokoneella. Mutta mikään sähköinen palvelu ei voi korvata asiakaspalveluamme. Se on tärkein valttikorttimme. Haluamme myös viestittää, että toimintamme on läpinäkyvää. Meille on tärkeää, että asiakas kokee tietävänsä mistä maksaa. Meiltä saa aina hinta-arvion ennen kuin aloitamme työn. Jos ilmenee odottamattomia kustannuksia, soitamme aina asiakkaalle tästä. Näin asiakas ei koe ikäviä yllätyksiä, Henriksson kertoo.Lisätietoja koskien ota yhteyttä:
Johnny Henriksson, huoltopäällikkö
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Puh: 019 221 0223
Verkkosivu: www.bnbilservice.fi

Teksti: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Kuva: Victor Stenström, MR Media Oy Ab

Onko valintasi klassinen parranajo veitsellä, trendikkäästi muotoiltu parta tai klassinen hiustenleikkaus? Maailmanlaajuine...

Maistuisiko talvisessa viimassa jokin lämmittävä herkku? Ylellisesti lämmittävä piparkakkukaakao tai ehkä virkistävän...

Viime aikoina monet pankit ja vakuutusyhtiöt ovat sulkeneet toimipisteitä ja rajoittaneet aukioloaikoja. Myyntijohtaja Ghita...

Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen et tarvitse isoja lihaksia etkä tiukkoja trikoita. Kadotettu harjoitteluinto saattaa ohja...