LähiTapiola – turvaa läpi elämän

Premium: Tarina

Viime aikoina monet pankit ja vakuutusyhtiöt ovat sulkeneet toimipisteitä ja rajoittaneet aukioloaikoja. Myyntijohtaja Ghita Mannström LähiTapiola Etelärannikko-yhtiöstä vakuuttaa, että näin ei tulla tekemään Tammisaaren tai Hangon toimipisteissä, vaan konttorit palvelevat samalla tavalla kuten aiemminkin. Täällä halutaan palvella asiakkaita sillä tavalla, joka parhaiten sopii asiakkaille. Siksi LähiTapiola panostaakin yhtä paljon riittäviin aukioloaikoihin, kuin kattaviin internet- ja puhelinpalveluihin.

Turvaa läpi elämän

LähiTapiola haluaa olla ihmisläheinen yritys. Viime vuosina yritys on panostanut palveluun nimeltä Elämänturva. Asiakas voi vakuuttaa syntymättömän lapsensa, itsensä, perheensä ja omaisuutensa. Vakuutukset ja muut palvelut seuraavat läpi elämän, vauvasta vaariin.

- Pidämme asiakkaiden kanssa niin sanottuja TTT-keskusteluja. TTT tarkoittaa terveyttä, taloutta ja turvaa. Tarkistamme asiakkaan kokonaistilanteen, ja sen pohjalta voimme luoda palvelupaketin, joka sisältää sekä ajoneuvo-, omaisuus- ja henkilövakuutukset, että säästämisen. Jos asiakas keskittää vakuutuksensa ja pankkiasiansa LähiTapiolaan, voimme antaa tuntuvia alennuksia, Mannström sanoo. Myönnämme nuorisoalennusta alle 27-vuotiaille, lisäksi palveluista kertyy S-bonusta, jos asiakas kuuluu S-ryhmään.

- Uusin tuotteemme, terveysturva, on vakuutus, joka ei katso ikään tai terveydentilaan. Terveysturva korvaa tutkimukset sellaisten sairauksien selvittämiseksi, joita ei ole ollut aiemmin, sekä tutkimukset diagnoosin varmistamiseksi. Terveysturva ei kata sairauden hoitoa. Terveysturvalla on monta hyötyä; pääset nopeasti lääkärille, terveysturvalla ei ole omavastuuta, ja korvaushakemukset hoidetaan kätevästi Terveyshelpin kautta.

Terveyshelppi ja yhteiskunnallista hyötyä

- Jos asiakkaalla on henkilövakuutus meiltä, hän voi hyötyä meidän Terveyshelppi-palvelusta. Terveyshelppi on käytettävissä kaikkina päivinä klo 7-23. Tapaturman tai sairauden sattuessa asiakas voi soittaa TerveysHelppiin, josta hän saa heti apua. TerveysHelpin sairaanhoitajat ja lääkärit kartoittavat hoidon tarpeet, ja varaavat tarvittaessa suoraan ajat jatkotutkimuksiin. Tämä helpottaa ja nopeuttaa hoitoketjua.

LähiTapiola on keskinäinen, eli asiakkaiden omistama yritys.

- - Tämä tarkoittaa sitä, että kun yrityksellä menee hyvin, asiakkaat hyötyvät siitä. Haluamme olla aktiivinen osa yhteiskuntaa, ja palvella yhteisöä. Tuemme mm. paikallisia urheilujärjestöjä, ja järjestämme ensiapukursseja ja sammutuskoulutuksia. Olemme myös olleet mukana tukemassa Place2Go-projektia, mielestämme on hienoa huomata, että kaupungissa tapahtuu asioita. Paikallinen tukeminen on meille sydämen asia, Mannström sanoo.

Läpinäkyvää toimintaa

Moni voi kokea vakuutukset ja pankkiasiat pykälien viidakkona. Joskus koetaan, että ei tiedetä mistä oikeastaan maksetaan, milloin voi hakea korvauksia, tai miten pitää toimia esim. korvausasioissa.

- Asiakkaan ei tarvitse tietää kaikkea, kun hän tulee toimistollemme. On meidän asiantuntijoiden tehtävä käydä rauhassa läpi asiakkaan tilanne. Katsomme yhdessä asiakkaan tarpeita, kerromme vaihtoehdoista, ja mitä voimme tarjota hänelle. Toimintamme on läpinäkyvää, meillä ei ole omaa agendaa tai salaisuuksia. Haluamme saavuttaa jokaisen asiakkaan luottamuksen, ja myös olla meille annetun luottamuksen arvoisia.

- - Tässä asiassa olemme onnistuneet, sillä moni asiakas siirtyy muista vakuutusyhtiöistä meille, mutta meiltä lähtee vain harva.Lisätietoa antaa:
Ghita Mannström, Myyntijohtaja
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tel: 044 312 3300
Verkkosivut: www.lokaltapiola.fi
Hangon toimipisteen aukioloajat: tiistai ja torstai klo. 10-16

Teksti: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Kuva: MR Media Oy Ab

Onko valintasi klassinen parranajo veitsellä, trendikkäästi muotoiltu parta tai klassinen hiustenleikkaus? Maailmanlaajuine...

Maistuisiko talvisessa viimassa jokin lämmittävä herkku? Ylellisesti lämmittävä piparkakkukaakao tai ehkä virkistävän...

Tammisaaressa sijaitseva Oy BN Autohuolto Ab on vakiintunut huoltokorjaamo, joka merkkihuoltaa Volkswagen, Volkswagen hyötyau...

Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen et tarvitse isoja lihaksia etkä tiukkoja trikoita. Kadotettu harjoitteluinto saattaa ohja...