MR Media haluaa puhaltaa uutta puhtia seudun elinkeinoelämään

Premium: Tarina

MR Media on viimeisen kahden vuoden aikana suunnitellut ja kehittänyt Place2Go -markkinointialustan. Alusta tulee toimimaan tiedonlähteenä niin asukkaille kuin yrityksille ja yhdistyksille Raaseporissa ja Hangossa. Uusin Place2Go-versio on järjestyksessä jo neljäs, mutta kehitys- ja parannustyöt jatkuvat edelleen.

Saman katon alle

Place2Go-alustan tarkoitus on yhteistyössä yritysten ja yhdistysten kanssa luoda koko alueelle hyödyksi oleva dynaaminen ja digitaalinen kohtaamispaikka. Sen sijaan, että tiedot yrityksistä, yhdistyksistä ja tapahtumista ovat hajallaan eri sivustoilla ja alustoilla, kaikki kerätään nyt saman katon alle. Tämä hyödyttää sekä yrityksiä, yhdistyksiä, asukkaita että turisteja.

Digitaalinen ilmoitustaulu

Tapahtumakalenteri on Place2Go -projektin suurin ja tärkein satsaus. MR Media haluaa tapahtumakalenterin toimivan koko seudun yhteisenä ilmoitustauluna. Kalenteri on helppo tapa yrityksille ja yhdistyksille markkinoida tapahtumiaan, ja kätevä tapa asukkaille ja turisteille löytää tietoja alueen tapahtumista ja palveluista. Kalenteri näytetään aina reaaliajassa, joten kävijä voi luottaa siihen, että kalenterista löytyvät tiedot ovat ajan tasalla.

Näkyvyyttä yrityksille ja yhdistyksille

Yritykset ja yhdistykset jotka liittyvät Place2Go-järjestelmään saavat monipuolista näkyvyyttä. Nämä voivat saada Place2Go-alustalle oman sivun, jolla he voivat esitellä toimintaansa teksti- kuva- tai videomuodossa. Lisäksi voidaan luoda lisänäkyvyyttä esimerkiksi ilmoituksilla ja artikkeleilla, sekä sosiaalista mediaa hyödyntämällä. Kaikki yritykset ja yhdistykset löytyvät myös yhteystietoineen ja toimialoittain listattuna yritys- ja yhdistysrekisteristä.

Yhteistyötä ja kehitystä

Sitä mukaa kuin enemmän yrityksiä ja yhdistyksiä liittyy Place2Go -järjestelmään, voidaan yhdessä miettiä keinoja, joiden avulla järjestelmä saadaan yhä toimivammaksi. Myöhemmin julkaistaan myös Place2Go -applikaatio, jonka avulla tiedon löytäminen helpottuu entisestään.
MR Media korostaa yhteistyötä alueen toimijoiden välillä.
- ”Panostamme yhteistyöhön yritysten ja yhdistysten kanssa. Uskomme, että Place2Go-järjestelmällä voi olla hyvinkin positiivinen vaikutus koko alueen elinkeinoelämään ja viihtyvyyteen. Varsinkin pienillä paikkakunnilla yhteistyö on hyvin tärkeässä roolissa. Vain yhdessä olemme vahvoja”, Place2Go:n toimitusjohtaja Mikael Roms sanoo.

www.facebook.com/raseborgplace2go

Oletko huomannut, että Läntiseltä Uudeltamaalta löytyy kolme täysin ainutlaatuista elokuvateatteria? Kino Olympia Hangoss...

Hangon huikea valo on kautta aikojen inspiroinut lukuisia valokuvaajia ja taiteilijoita. Kaupungista löytyy useita valokuvaaj...

Jollain tavalla se on jopa hieman maaginen. Ulkosaariston syksy, meren äärellä on hyvin pidetty salaisuus. Väreiltään mu...

Nyt on aika kierrättää ja antaa käytetyille tavaroille uusi elämä. Second hand tuotteiden ostaminen on trendikkäämpä...