Premium: Tarina

Kaipaatko omaa hemmotteluhetkeä arjessa? Haluaisitko oppia käyttämään luonnon marjoja ja hedelmiä omassa kauneudenhoidossasi, samalla vähentäen kehosi kemikaalikuormaa? Kuusenjuuren ekohoitola on pieni keidas, ihmisen hyvänolonhoitola kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

Lue lisää

Premium: Tarina

Jumittaako niska ja yläselkä työpöydän äärellä istumisesta? Tunnetko pääkipua, kuljetko kulmakarvat kurtussa, suhiseeko korvissa tai kaipaisitko rentoutta purentalihaksiin? Joskus liian kiireinen elämä oravanpyörässä tuntuu varsinkin pään alueella - nyt näihin tyypillisiin stressin oireisiin on tarjolla täsmähoitoa.

Lue lisää

Premium: Tarina

Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen et tarvitse isoja lihaksia etkä tiukkoja trikoita. Kadotettu harjoitteluinto saattaa ohjaajien opastuksella löytyä uudesta, juuri sinulle sopivasta treenimuodosta. Kävimme Steelstudiolla Hangossa tsekkaamassa treenimaailman uusimpia trendejä.

Lue lisää

Premium: Tarina

Maistuisiko talvisessa viimassa jokin lämmittävä herkku? Ylellisesti lämmittävä piparkakkukaakao tai ehkä virkistävän raikas appelsiiniglögi? Talvikauden aikana Cafferie laajentaa kuumien juomien valikoimaa, listalta löytyy huikeat kaksitoista eri glögivaihtoehtoa. Kokeile rohkeasti jotain uutta tänä talvena!

Lue lisää

Premium: Tarina

Tapaan Nana Hyryn Hangon Bulevardilla sijaitsevassa Hima & Huvilan toimistossa. Tila ei tunnu, eikä näytä perinteiseltä kiinteistönvälitystoimistolta; ovelta kurkkaakin tiuhaan matkailijoita, joita tilan ulkoasu ja moderni sisustus houkuttelee peremmälle. Tämä onkin tiivistetysti tämän yrittäjänaisen ydin: erilainen, inspiroiva ja uskaltava.

Lue lisää

Premium: Tarina

Viime aikoina monet pankit ja vakuutusyhtiöt ovat sulkeneet toimipisteitä ja rajoittaneet aukioloaikoja. Myyntijohtaja Ghita Mannström LähiTapiola Etelärannikko-yhtiöstä vakuuttaa, että näin ei tulla tekemään Tammisaaren tai Hangon toimipisteissä, vaan konttorit palvelevat samalla tavalla kuten aiemminkin. Täällä halutaan palvella asiakkaita sillä tavalla, joka parhaiten sopii asiakkaille. Siksi LähiTapiola panostaakin yhtä paljon riittäviin aukioloaikoihin, kuin kattaviin internet- ja puhelinpalveluihin.

Lue lisää

Tammisaaressa sijaitseva Oy BN Autohuolto Ab on vakiintunut huoltokorjaamo, joka merkkihuoltaa Volkswagen, Volkswagen hyötyautot, Seat ja Saab -ajoneuvoja. Lisäksi yritys tekee korjaustöitä ja peltikorjauksia. Nyt BN Autohuolto toimii myös valtuutettuna Škoda huoltokorjaamona. Yritys panostaa yhä enemmän digitaalisiin palveluihin, kuitenkin unohtamatta henkilökohtaista asiakaskontaktia.

Lue lisää

Premium: Tarina

MR Media on viimeisen kahden vuoden aikana suunnitellut ja kehittänyt Place2Go -markkinointialustan. Alusta tulee toimimaan tiedonlähteenä niin asukkaille kuin yrityksille ja yhdistyksille Raaseporissa ja Hangossa. Uusin Place2Go-versio on järjestyksessä jo neljäs, mutta kehitys- ja parannustyöt jatkuvat edelleen.

Lue lisää